Algemene gegevens

Algemene gegevens

Reserveren gewenst van donderdag tot en met zondag. Voor reserveringen kunt u contact opnemen via het contactformulier op de pagina ‘reserveren’. Natuurlijk kunt u ook reserveren per telefoon of een mailtje sturen naar bovenstaand emailadres.

Wij houden slechts 20 min de gereserveerde tafel vast. Indien er een verhindering plaats vind kunt U ons telefonisch bereiken, zo kunnen wij er nog enigszins rekening mee houden.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: Alleen voor feesten en grote groepen.
Donderdag: 17.00 – 22.00
Vrijdag: 17.00 – 22.00
Zaterdag: 17.00 – 22.00
Zondag: 17.00 – 22.00

In overleg kunnen groepen van 20 of meer personen op maandag en dinsdag reserveren.
Tijdens de meeste feestdagen zijn wij geopend. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Speciale gelegenheden

In Deventer vinden door het jaar heen diverse evenementen plaats. Deventer op Stelten, de Boekenmarkt en het Dickens Festijn zijn jaarlijks terugkerende dagen die vele bezoekers trekken. Wat is er nu leuker dan een dagje Deventer afsluiten met een gezellig etentje?

Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een bruiloft of een verjaardag, of wilt u uw personeelsuitje op Griekse wijze vieren? Neem dan een kijken bij het menu sectie van de Website.

Betaalmiddelen

Bij Kreta kunt u op diverse manieren betalen. Natuurlijk contant, of met de PIN. Wij accepteren echter ook Chipknip, VisaCard, Mastercard, American Express, Diners Club, Nationale Dinercheque.  Let op: De Nationale Dinercheque kan niet worden ingewisseld bij lopende acties en aanbiedingen.